De Gekke Haan

Theater - Feestzaal - Traiteur

Onze Feestzaal

De Gekke Haan is niet alleen een theater, maar ook een feestzaal. Wij verzorgen dan ook met veel plezier uw personeelsfeest, uw pensioenviering, uw trouwfeest, uw communiefeest, uw verjaardagsfeest, uw nieuwjaarsreceptie, Uw rouwmaaltijd en zoveel meer… Wat u ook te vieren heeft, bij ons bent u steeds op het juiste adres. Wij verzorgen uw feest volledig op maat volgens uw wensen en budget.                           

                                    Salon foyer  

Bij ons zijn ook alle cateringmogelijkheden mogelijk. Wij verzorgen dit allemaal, van een broodje tot een kreeft! Wij staan dan ook met een heel team klaar om u in stijl te ontvangen alsook culinair te verrassen.

                            

Onze feestzaal beschikt over een podium dat natuurlijk heel wat voordelen biedt. Dit podium kan gebruikt worden voor allerlei optredens en evenementen die u op uw feest laat doorgaan. Door onze professionele licht- en geluidsapperatuur zullen deze optredens dan ook volledig tot hun recht komen.

                                                            

Verder beschikt onze feestzaal over een aircosysteem zodat het ook bij warme dagen aangenaam bij ons te vertoeven is.

Ook een beamer en beeldscherm (3mx2m) is aanwezig.

U kan ook rond uw feest een leuk thema ophangen: Een aantal ideeën alsook een aantal leuke tips vind u hieronder bij:THEMAFEESTEN

Verder beschikken wij over tal van artistieke concepten waarmee wij uw feest naar een hoger niveau kunnen tillen. Zie: ARTISTIEKE CONCEPTEN

 

                        

Feestconcepten