De Gekke Haan

Theater - Feestzaal - Traiteur

Onze historiek

In 1913 was Theater & Feestzaal “De Gekke Haan” oorspronkelijk een parochiecentrum. De tand des tijds sloeg toe en het café en de bijhorende zaal raakte in verval. In 2003 sloegen drie idealisten de handen in elkaar en gans het gebouw werd omgetoverd naar wat het nu is. Om de ziel en de sfeer van de oude theaters helemaal te doen herleven werd er gekozen om de zaak volledig in te richten in “Moulin Rouge”-stijl: Rode muren, houtenafwerking, antiek meubilair en met een monumentaal schilderij als pronkstuk  in de Schouwburg van bijna 20m². De Gekke Haan biedt nu plaats aan 130 theaterliefhebbers.

Bij de verbouwing in 2003 werd er eveneens een nieuw theaterproductiehuis opgericht, namelijk T.A.K.-Producties vzw. T.A.K., wat staat voor Theater Amusement Kallo, heeft in De Gekke Haan dan ook zijn thuisbasis en verzorgt er bijna alle producties die er gebracht worden, en dit het ganse jaar door!

Maar De Gekke Haan is niet alleen een theater. Ook is het een huis van vertrouwen geworden voor allerlei feesten: Verjaardagsfeesten, Huwelijksfeesten, Bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels  en zelfs koffietafels.  Alle feesten worden op maat afgeleverd naar uw wensen en budget, al of niet met catering, al of niet met tal van artistieke concepten. Maar daar leest u verder op deze website beslist nog meer over…

Verder kan onze zaal ook afgehuurd voor diverse evenementen zoals: vergaderingen, tentoonstellingen, als locatie voor televisieopnames en/of fotoshoots, en zoveel meer…

Door het unieke karakter van deze zaak, werd De Gekke Haan in 2009 tijdens het televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland uitgeroepen tot “het Strafste Café van Vlaanderen”. En dit in de categorie “Strafste concept”.